SFO Info

SFO information

I Mølleholmskolens SFO har vi ca. 270 børn. De er fordelt i de to blokke: 0.-1.kl. og 2.-3.kl., hvor de checker ind og ud. I løbet af dagen kan de bevæge sig i hele indskolingen, afhængig af hvilken aktivitet eller leg de vælger.

I SFO tiden vægter vi bevægelse og motion højt. Vi er en idrætscertificeret SFO (se underpunkt i menuen). Vi bestræber os på, at have et varieret aktivitetstilbud og har prioriteret, at servere frugt og brød hver eftermiddag.

I morgenåbningen er det muligt at spise morgenmad frem til kl. 7.30

Vores praksis står over for en forandring. I forbindelse med skolereformen, skal Mål- og indholdsbeskrivelsen for SFO revideres. Dette arbejde er i gang og i løbet af foråret 2015 bliver den nye Mål- og indholdsbeskrivelse vedtaget i byrådet. Herefter starter en proces, hvor vi vil få beskrevet vores praksis i SFO.

Vores adresse er:

Mølleholmen 20   2630 Tåstrup

Telefon til SFO:

0.-1. klasse: 43 35 29 90

2.-3. klasse: 43 35 29 89

SFO leder Ole Kruse Pedersen:

mail: [email protected]

SFO åbningstider:

Morgenåbning: 6.30-8.00

Eftermiddag: 14.00-17.00

I skoleferier: 6.30-17.00

Lukkedage: