Tekst

7. – 10. E på Mølleholmskolen er en afdeling for elever med social og emotionelle vanskeligheder.

Klassen adskiller sig fra den almindelige del af skolen ved at tilbyde undervisning i en meget lille enhed. Undervisningen foregår i små undergrupper særligt tilrettelagt for den enkelte. Planlægningen foregår i samarbejde mellem skolen og med Udannelses vejleder og Pædagogisk Psykologisk Rådgivning.

Der undervises i almindelige skolefag, fortrinsvis dansk, engelsk, matematik og samfundsfag, men under en samlet socialpædagogisk ramme. Undervisningen forholder sig i høj grad til og afspejler samfundet og problematikker, der er aktuelle for de unge. En tilgang der vægtes højt, da det understøtter den relationsdannelse og samfundstilknytning der ofte er en udfordring for eleverne i E-klassen.

Der er 8 pladser i 7-10 E, som hører til under Heltidstilbuddets ledelse og visiteres til gennem PPR. Dette betyder der kan være 3 elever, 5 elever eller op til max. 8. Høje Taastrup kommune fylder ikke automatisk klassen op, men vælger de elever, der skønnes at kunne profitere af tilbuddet.