Trillingeklubberne

Trillingeklubberne er den klub der ligger i Mølleholmskolens skole distrikt.

Efter skolereformens indførelse har vi fået et meget tættere samarbejde.
Vi har pædagoger der deltager i undervisningen, især i de praksis/musiske fag. Derudover har vi også et tæt samarbejde i vores studietid, dels for de elever der deltager i studietiden, men også for dem der er fritaget.

Vi arbejder i øjeblikket på at de overgange eleverne har mellem skolen og klubben bliver så trygge som muligt.

Når eleverne kommer i klubben kan de så spille, lege og være sammen med deres venner. Der er rig mulighed for boldspil, udendørslege og dans.

De har et hobby- og multiværksted, hvor der bliver lavet både småting og gaver samt legevogne og huler.

Desuden har klubben kaniner som man hjælper til med at passe, pleje og kæle.

Klubben værdier er: fællesskab, nære relationer og trivsel for det enkelte medlem.

Klubben er delt i tre afdelinger

Fritidsklub for 4.-5.klasser

Man kan være medlem af fritidsklubben fra 1.maj når man går i 3.klasse og indtil man fylder 15 år.

Juniorklub for 6.-7.klasser

Ungdomsklub 15-19 år

Man kan være medlem af ungdomsklubben fra man fylder 12 år og til man fylder 19 år.

Man finder trillingeklubberne på adressen:

Blåkanten
Trekanten H11